El a precizat că se vor analiza solicitările privind continuarea unor activităţi în această perioadă

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, luni, că starea de alertă va fi, cel mai probabil, prelungită.

„Orice decizie va ţine cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a spus Orban, la sediul PNL.

El a precizat că se vor analiza solicitările privind continuarea unor activităţi în această perioadă.

„Vom ţine cont de punctul de vedere al specialiştilor din Grupul de suport tehnico-ştiinţific, din Comisia anti-COVID, din INSP şi, în funcţie de evaluările pe care le vom avea, vom lua şi deciziile politice”, a explicat prim-ministrul.

Potrivit acestuia, în prezent, nu se mai analizează posibilitatea adoptării de măsuri de restricţie.

„Nu ne dorim impunerea niciunei alte restricţii. De altfel, s-au mai adoptat două măsuri: limitarea programului la terase şi portul măştii în spaţiile aglomerate unde nu este posibilă asigurarea distanţei fizice de protecţie. Acestea sunt singurele măsuri de restricţie şi ele nu afectează desfăşurarea activităţilor economice, pentru că obiectivul nostru este acela de a nu mai afecta în niciun fel economia prin măsurile pe care le luăm”, a subliniat Orban.

El a indicat că se ia în calcul o altă soluţie pentru terase dacă lucrurile se vor ameliora.

Sursa: Agerpres

9 răspunsuri

 1. Hunedorean@tahoo.com' Hunedorean spune:

  De ce nu te ocupi cu Berbeceanu de Endre, care a făcut chef la Hunedoara și Poliția abia s-a mișcat să le dea niște amenzi?

  • nudreapta@hunedoaralibera.ro' De-a dreapta spune:

   Aha, deci daca scriu un comentariu critic la dresa dreptei, se aproba.. Madam Monalise, de cand sunteti de-a stanga?!

   • Monalise Hihn spune:

    Vi se aprobă toate, nu este nevoie să scrieți cu mai multe nume. Bineînțeles, să păstrați o limită a decenței. O zi frumoasă!

   • Stanga@Dreapta.ro' Democratie originala sau ce ? spune:

    Cand vezi ce face asa-zisa dreapta (basisti, neomarxisti, etc), mai ca-ti vine sa sustii stanga ! Macar de-ai aveaq ce !
    Ghinionul este ca nici stanga nu este stanga aevarata dupa cum dreapta PNL-istilor basisti este o parodie cu blonde vopsite natural….
    De fapt avem a face cu o Alba-Neagra in care cele doua partide isi dau leapsa pe rand, sa nu se prinda “alegatorii”. Altfel spus, FSN fura cand cu dreapta, cand cu stanga, sa nu faca scurta la una dintre maini

 2. Sica@Mandolina.ro' Lucrul bine facut spune:

  Se intrerupe starea de alerta fix cat sa poata vota turma de bizoni dupa care, masca pe figura si mucles ! Continuam exercitiul de pandemie !

 3. Victorie@Sica.pnl' Intrebare pentru Dom` Sica: Oare nu-i prea mare pretul pentru victoria PNL in alegeri ? spune:

  Ludovic are o figura din ce in ce mai ingrijorata. Daca pandemia va dura destul de mult timp, s-ar putea chiar sa ajunga sa empatizeze pe bune cu poporul roman.
  Da` las` ca vin alegerile si se reaincarca el ! Si sa vezi atuni ! Matrix II va fi mic copil pe langa Ludovicul castigator de alegeri ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus