Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Constanţa, că guvernul pe care îl conduce susţine valorificarea tuturor resurselor naturale ale României “într-un mod care să genereze un potenţial de dezvoltare economică”.

Prezent la la începerea lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, şeful Executivului a declarat că investiţiile în proiecte de valorificare a resurselor naturale pot “să ducă la creşterea calităţii vieţii în România şi la creşterea calităţii serviciilor”.

“Ca Guvern, încurajăm dezvoltarea şi celorlalte proiecte pentru că, din punctul nostru de vedere, trebuie valorificate toate resursele într-un mod care să genereze un potenţial de dezvoltare economică şi, până la urmă, să ducă la creşterea calităţii vieţii în România, la creşterea calităţii serviciilor”, a afirmat Orban.

Primul ministru a readus în discuţie bugetul de un miliard de euro alocat de autorităţile române pentru extinderea reţelelor de gaz.

“Să nu uităm că guvernul pe care îl conduc a mobilizat un miliard de euro pentru proiectul de înfiinţare de distribuţii de gaz natural în localităţile în care nu există astfel de distribuţii de gaz natural, astfel încât gazul românesc să ajungă în casele românilor şi, de asemenea, susţinem toate investiţiile prin care poate fi valorificat gazul natural astfel încât să genereze valoare adăugată, locuri de muncă bine plătite şi produse de calitate şi competitive”, a adăugat Ludovic Orban.

sursa: agerpres

7 răspunsuri

 1. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Daca vreti sa valorificati resursele tarii la fel cum “valorificati” padurile din Romania, mai bine o lasati balta. Ne-am convins cine sunteti si voi defapt si ce fel de calau avem la Min. Mediului…Puteti sa va dati demisia de pe acum, caci dupa 6 decembrie, veti zbura din functii oricum..

 2. Marsh@Sica.pnl' Bravos Bratienilor, Marsh la furat spune:

  Liberalul lui peshte nu are alte idei decat ar fi avut si un ceausist cu creierul imbacsit de ideile economiei de comanda: sa controleze toate resursele altora fiindca nu are creier pentru a gasi solutii mai destepte.

 3. Siktir@Sica.pnl' @Generatorul de resurse spune:

  Hopaaaa ! Sonerul intretinut Sica, a invatat cuvinte noi !…. Deocamdata Sica nu genereaza decat muuuulta prostie si muuuuulte vorbe goale !

 4. Generator@Sica.pnl' Van der Graaf Generator spune:

  Generatorul de prostii Sica Mandolina, acest perpetuum mobile al Guvernului Meu.

 5. Cine te mai crede lucovidule ? Ai dovedit că nu e nici o diferență între ciuma roșie și voi, sunteți exact aceeași mizerie !
  Hai sictir !

 6. Cetatean@Romania.ro' O idee pentru Mandolina spune:

  Sica, daca pui un dinam la salteluta Ralucai, dati peste cap Sistemul Energetic National !

 7. Sica@Litoral.ro' Geaca am, la mandolina ma descurc, is bun di Littoral !.... spune:

  Sica, esti mai frumos si mai destept ca Bratianu ! Plus ca le ai si cu mandolina !
  De blonde nu mai vorbesc !….
  Daca-i iei si geaca lui Vela, esri bun de Litoral !….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus