Președintele PNL, Ludovic Orban, efectuează sâmbătă o vizită în județul Hunedoara.

Liderul liberal susține sâmbătă, la Deva, o conferință de  presă la care participă și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreședintele regional PNL Gheorghe Falcă, vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean, precum și liderii județeni și locali ai PNL, Lucian Heiuș și Tiberiu Balint.

Ludovic Orban a declarat că se află la Deva pentru a-l susține pe candidatul PNL la funcția de primar, Florin Oancea.

„Am venit în județul Hunedoara invitat de conducerea filialei județene în cadrul programului pe care îl am de deplasări în teritoriu. Am venit să fiu alături de Florin Oancea, candidatul PNL la funcția de primar al Devei, am participat la câteva acțiuni de precampanie. Vrem să transmitem un mesaj limpede: vrem să recâștigăm județul Hunedoara și municipiul Deva, vrem să transformăm județul Hunedoara într-un fief liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Știre în curs de actualizare.

5 răspunsuri

 1. Cu Falca, Balint, Oancea, etc….?!
  NICIODATA!!!!

 2. accredit_ro@yahoo.com' @Ludovic cu simpatie spune:

  Fief liberal ? N-ar fi mai bine ca Hunedoara sa fie fieful hunedorenilor ?

 3. mariabadila1956@yahoo.com' Badila Maria spune:

  Vreti fief liberal,dar ,noi vrem altceva,vrem locuri de munca,PENSII si salarii decente ,curatenie,ordine,disciplina………

  • accredit_ro@yahoo.com' @Ludovic cel vesel spune:

   Am fost delicat…. Liberalii ar trebui sa inceapa prin a explica, lor insisi si cetatenilor, cum au “reusit” sa piarda alegerile trecute intr-un mod atat de catastrofal, mult sub media pe tara. Deocamdata sunt suspecti de blat cu PSD-istii…. Dupa ce vor fi explicat in mod credibil inexplicabilul, sa faca multa penitenta, sa puna osul la treaba in slujba cetatenilor si sa-si scoata din cap prostiile cu fiefuri. Altfel spus sa se reinventeze pe coordonate bratieniste. Altfel situatia va balti la fel ca pana acum si nici nu va mai conta cine conduce judetul. Nici Romania… Speram ca dusul rece al alegerilor din 2016 sa-i fi trezit dar se pare ca este nevoie de electro-socuri….

 4. Corect. E un USL în județ de te doare capul. Să explice Hărău cu Bobo, ambii BOBO -utanu și ra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus