Bărbatul a fost prins și reținut de polițiști

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Lupeni au fost sesizaţi privire la faptul că o femeie a fost lovită în zona capului şi i-a fost smulsă poşeta de pe umăr, în timp ce se deplasa pe strada Viitorului.

În cel mai scurt timp, o  patrulă de poliţie s-a deplasat  la faţa locului şi a reuşit să prindă un tânăr de 18 ani, din judeţul Olt.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta  s-a apropiat de persoana vătămată (o femeie de 65 de ani) şi, după ce a lovit-o cu un obiect dur în zona capului, i-a smuls de pe umăr poşeta în care se aflau un telefon mobil, actele de identitate, 7 lei, şi mai multe alimente pe care le cumpărase de la un magazin aflat în apropiere.

Victima a fost transportată la C.P.U. Lupeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce tânărul  a fost condus la sediul Poliţiei, unde a recunoscut comiterea faptei după care a indicat şi locul unde a abandonat bunurile sustrase (acestea fiind, astfel, recuperate).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată, iar faţă de tânăr au luat măsura reţinerii,  pentru 24 de ore. Acesta a fost  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor petroşăneni în vederea luării unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Hunedoara

Foto: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus