Președintele interimar al ALDE Hunedoara spune că formațiunea nu va intra la guvernare

Președintele interimar al ALDE Hunedoara, deputatul Marius Gheorghe Surgent, a declarat că formațiunea sa va susține moțiunea de cenzură: „Toți parlamentarii ALDE vor fi prezenți și vor vota moțiunea de cenzură. Apoi,  vom susține un guvern minoritar sau dacă va găsi o majoritate, dar fără să ne implicăm în actul guvernării, suntem dispuși să susținem acel guvern până anul viitor când vor avea loc alegeri parlamentare la termen. Ni se pare de bun-simț să sprijinim un program bun”.

Pe de altă parte, Surgent, proaspăt desemnat drept președinte interimar al ALDE Hunedoara, a declarat că după alegerile prezidențiale liberal democrații din județ trebuie să se „apuce serios de treabă pentru că urmează alegerile locale”.

Până atunci, în filială s-au luat două decizii: Florin Oană a fost desemnat secretar general al ALDE Hunedoara, iar primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, a fost desemnat  coordonator al campaniei electorale pentru candidatul Mircea Diaconu, la nivel de județ.

 

 

 

Un răspuns

  1. Sigur ca Molot este slab dar haosul care ar urma dupa caderea lui este mult mai rau!Acest martafoi a dovedit ceva pana acum ?a trăit foarte bine pe spinarea proștilor sau prostind pe unu altul!Este un simplu șofer !care a mușcat mâna celui care l a ajutat!o sa vedeți ce poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus