Liberalii deveni nu se mai grăbesc să-l schimbe din funcţie pe viceprimarul PSD, Ovidiu Moş.

Deşi instanţa a constatat încă de acum două săptămâni rămânerea fără obiect a acţiunii în contencios administrativ faţă de hotărârile prin care a fost schimbat din funcţie viceprimarul PSD al Devei, aleşii liberali nu par să se grăbească în a încerca un nou asalt.

Instituţia Prefectului şi-a retras acţiunea în contencios după ce Consiliul Local Deva a abrogat respectivele hotărâri. Tribunalul Hunedoara a constatat acest fapt, aşa că situaţia a revenit la punctul iniţial.

Practic, liberalii ar putea schimba viceprimarul PSD pentru a treia oară, însă nu par pregătiţi pentru acest pas. Unul din motive ar fi chiar schimbarea opţiunilor în ceea ce priveşte desemnarea candidatului pentru acest post.

Nu mai este dorit Marian Munteanu?

În urmă cu două săptămâni, co-preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău a declarat că liberalii îl susţin în continuare pe Marian Muntean (foto) pentru postul de viceprimar şi că, în cadrul organizaţiei Deva a PNL, va avea loc o dezbatere pe acest subiect. Discuţia nu a avut însă loc, iar PNL nu a făcut niciun demers pentru schimbarea viceprimarului social-democrat.

Mai mult, se pare că nici Marian Muntean nu-şi mai doreşte acest post:

“Nu mă mai preocupă acum această problemă. Nu s-a discutat acest subiect în organizaţie, nu este pe ordinea de zi. Nu am primit nici decizia finală de la instanţă”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro consilierul local PNL Marian Munteanu.

Tăcerea din jurul acestui subiect pare a ascunde o tensiune la nivelul noului PNL, deocamdată ţinută departe de ochii curioşi ai presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus