Consilierii locali din municipiul Hunedoara vor decide vineri, 28 iulie, în ședință ordinară, dacă măresc sau nu tarifele practicate de către Proserv (firmă la care este acționar senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău).

Consilierii locali din municipiul Hunedoara vor decide vineri, 28 iulie, în ședință ordinară, dacă măresc sau nu tarifele practicate de către Proserv (firmă la care este acționar senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău).

Proiectul de hotărâre se referă la măturatul, spălatul căilor publice, întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor, curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Contractul municipalității cu Proserv datează din februarie 2006. Contractul urma să expire în 1 martie 2014, dar în mai 2012, la propunerea Robert Dan (care avea atribuții de primar interimar), Consiliul Local Hunedoara a prelungit durata acestuia cu jumătate din durata inițială, respectiv de la 01.03.2014 până la 1 martie 2018.

Hunedoara Liberă vă prezintă lista cu tarifele actuale și cu propunerile pentru majorarea acestora:

CONSULTAȚI AICI 

Tarifele actuale și propunerile pentru majorarea acestora

 

2 răspunsuri

  1. Pentru ce sa ii mareasca tarifele la Coana Doamna Senator? Daca nici dupa 3 zile de festival nu a trimis masina sa spele uleiul si resturile de pe asfalt, pentru ce va intreb? Au adunat gunoiul si atat…de spalat, au asteptat ploaia, ca deh, e mai ieftin nu? Pentru ce, ca si contribuabil sa ii platesc la firma altetei sale mai multi bani decat a fost semnat contractul doar pentru ca asa doreste dansa? As dori ca pe viitor, cand se mai voteaza/discuta contractele acestea, sa fie facute publice, anuntata sedinta din timp, mediatizata iar contribuabilii, din banii carora plateste Primaria aceasta societate capusa (aia face, capuseaza bugetul local de aprox 2.000.000 euro / an – pentru panselute si maturat stradal ) , sa fie invitati cu mic cu mare sa ia parte la negocieri, sa auzim si noi care sunt motivele pentru care se doreste majorarea pretului/contract, sa avem si noi, cei care contribuim la bugetul local un cuvant de spus, o opinie….Asa ar fi frumos ! Dar daca nu se poate cu frumosul, o vom face cu uratul si vom vedea atunci cine are de castigat mai mult.

  2. Prosti sunt aia care voteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus