Poliţiştii hunedoreni vor marca, şi anul acesta, cea mai lungă zi din an prin printr-un maraton sportiv de 24 de ore (21-22 iunie 2017)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, în colaborare cu I.P.A. – Regiunea Hunedoara, Asociaţia „Sport şi Anduranţă”, Club Sportiv Municipal Deva şi Big Fm Deva, va marca cea mai lungă zi din an printr-un eveniment inedit, menit să promoveze mişcarea sportivă, intitulat: “ SOLSTIŢIUL ÎN MIŞCARE 2017”.

Proiectul de marketing instituţional – ajuns deja la a şasea ediţie – se va desfăşura la Sala Sporturilor din Deva şi va reuni 38 de echipe de futsal, dintre care 19 aparţinând diferitelor subunități şi structuri din componenţa IPJ Hunedoara, iar celelalte 19 aparţinând altor structuri ale M.A.I., precum şi unor unităţi de învățământ ori a unor parteneri instituționali. Pe lângă activităţile de fotbal în sală, cei interesaţi de mişcare pot practica activităţi de fitness şi tenis de masă.

Fluierul de început al primului meci de futsal a fost dat azi, 21.06.2017, la ora 08:00, turneul  urmând a se încheia în ziua următoare, la ora 09:00. Timp de 24 de ore, fără întrerupere, poliţiştii se vor întrece cu “restul lumii”  în cadrul a 24 de partide de fotbal amical, în care şi-au propus să promoveze mişcarea sportivă – condiţia fizică reprezentând un element de bază al pregătirii profesionale a poliţiştilor.

Un răspuns

  1. mariabadila1956@yahoo.com' Badila Maria spune:

    Minte sanatoasa in corp sanatos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus