Felul în care arată Piaţa Arras din Deva nu mai este pe placul conducerii Primăriei care a decis să schimbe radical peisajul din zonă.

Piaţa Arras din Deva îşi va schimba complet înfăţişarea după ce conducerea administraţiei locale a concluzionat că aceasta nu mai corespunde cerinţelor din punct de vedere tenic, arhitectural şi peisagistic.

Primăria din Deva va cheltui aproximativ 1,4 milioane de euro pentru a modifica infrastructura urbană din Piaţa Arras. Cu aceşti bani, administraţia se laudă că Piaţa îşi va schimba înfăţişarea complet prin reorganizarea din punct de vedere arhitectural. Vestea bună este că banii pentru această investiţie vor veni de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional.

CITEȘTE ȘI: DEVA a intrat în cursa pentru ORAȘUL RECICLĂRII 2015

„Proiectul nostru privind amenajarea Pieţei Arras a fost acceptat în urma evaluării de la Agenţia de Dezvoltare Regională Vest şi urmează să primească aprobarea Ministerului Dezvoltării Regionale”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

646x404 (2)

După ce va primi şi ultima binecuvântare administrativă, proiectul va intra în linie dreaptă, iar Primăria va începe procesul de achiziţie publică.

CITEȘTE ȘI: DEVA | Inundațiile din anul 1970 (GALERIE FOTO)

Potrivit planurilor administraţiei devene, după finalizarea investiţiei de la Piaţa Arras, zona îşi va schimba înfăţişarea, vor fi mai multe zone verzi, spaţii de promenadă şi iluminat arhitectural.

ALTE ȘTIRI DESPRE DEVA:

Anunț APA PROD | Marți, 20 ianuarie – SISTĂRI DE APĂ în Deva

PETIŢIE online pentru îmbunătăţirea SEMAFORIZĂRII din Deva

24 IANUARIE. Spectacol de EXCEPŢIE la Deva

foto proiect: adevarul.ro

Un răspuns

  1. Poate mai pune și vreo 2,3 4…… semafoare ca nu îs destule!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus