Completul de la Curtea de Apel Alba s-a pronunțat definitiv

Curtea de Apel i-a respins contestația lui Mircia Muntean.

Tip soluție: ca nefondat
Soluția pe scurt: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul Muntean Mircia împotriva sentinței nr 238/21.12.2017 pronunțată de Tribunalul Alba în dosar nr. 34609/3/2017. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul să achite statului 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Suma de 65 de lei reprezentând onorariul parțial al apărătorului desemnat din oficiu pentru contestator va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 13.03.2018”.

El a contestat decizia judecătorilor de la Tribunalul Alba care i-au respins solicitarea de reducere a pedepsei de 6 ani de închisoare la care a fost condamnat în 24 aprilie 2017. El a cerut magistraților să îi „taie” de la executare pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, primită în septembrie 2013, motivând că legea s-a modificat, iar abuzul în serviciu a fost parțial dezincriminat. Fostul primar al Devei a mai depus astfel de solicitări la Tribunalul București și Înalta Curte de Casație și Justiție, a cerut și recurs în casație, dar toate au fost respinse de către judecători.

Mircia Muntean a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice în 24 aprilie 2017.

Un răspuns

  1. groupsamson@yahoo.com' Mircea Baciu spune:

    Ce vrea hotul asta ? Vrea sa candideze iarasi ca primar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus