Hoţii au reparat maşina înainte să o înapoieze proprietarului. Hunedoreanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

O maşină a dispărut din Piaţa Mică din Sibiu în noaptea de 16 spre 17 martie. După cercetări, polițiștii au stabilit autorii furtului, dar și întâmplările ce au decurs de aici.

Un tânăr din Hunedoara, împreună cu alţi trei prieteni, sibieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, au observat autoturismul în cauză şi, în timp ce încercau să-şi facă fotografii lângă mașină, hunedoreanul a observat că nu este încuiată, potrivit turnulsfatului.ro. Dorind să vadă cum arată interiorul autoturismului, cei patru s-au urcat în maşină şi s-au hotărât să circule prin municipiul Sibiu, cu intenţia de a returna şi parca autoturismul în acelaşi loc de unde l-au luat.

Tinerii au condus pe rând mașina până în Gura Râului, unde au rămas fără combustibil. Au sunat la taxi să le aducă benzină. Benzina nu i-a ajutat foarte mult, pentru că avea și o defecțiune. Așa că au abandonat-o, iar ziua următoare, hunedoreanul a cumpărat piese pentru reparație şi s-a întors în Gura Râului. A reparat-o, iar noaptea s-a întors în Piața Mică, lăsând-o în locul de unde a furat-o.

“În prezent, hunedoreanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării activităţii infracţionale a tuturor celor patru tineri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

romaniatv.net

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus