Echipa lui Robert Lupu joacă astăzi al doilea meci din cadrul finalei Ligii I la Futsal împotriva echipei City’Us Târgu Mureș. Devenii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la titlul de campioană a României.

După ce la Târgu Mureș au pierdut la un gol diferență (6-7), Autobergamo are nevoie de victorie, la orice scor, în meciul de astăzi pentru a juca partida decisivă. Cel mai probabil, dorința de revanșă a devenilor va oferi spectatorilor și telespectatorilor o partida deschisă cu multe faze de poartă și cu multe goluri, la fel ca și în sezonul regulat. Frații Robert și Marius Matei au ocazia de a le „sufla” al V-lea titlu consecutiv de campioni foștilor colegi de la City’Us.

În debutul finalei vor juca, începând cu ora 18:30, la Sala Sporturilor din Deva, echipele Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și Spicom Sfântu Gheorghe pentru locurile 3-4. Finala Mare va avea loc cu începere de la ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 5 lei. Partida va fi transmisă, în direct, de Digisport 1.

În cazul unei victorii, meciul decisiv dintre târgumureșeni și Autobergamo va avea loc joi, 12 iunie, la Sala Sporturilor din Deva, la o oră ce urmează a fi stabilită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus