Karatiștii hunedoreni legitimați la Clubul Sportiv O-Ka-Do Huneodara, s-au întors încărcați de medalii de la Timișoara, unde au disputat Cupa Banatului la Karate.

Tatami-ul din Sala Sporturilor din Timișoara a fost unul norocos pentru cei 21 de sportivi hunedoreni care au participat la competiție, 18 dintre ei întorcându-se acasă cu medalii: 7 de aur, 4 de argint și 7 de bronz. Potrivit reprezentanților clubului de karate hunedorean, un prilej de bucurie este faptul că din cele 23 de cluburi participante, O-Ka-Da Hunedoara s-a clasat pe locul 3. „Asta spune multe despre noi, despre munca și seriozitatea noastră. Chiar dacă suntem un club relativ tânăr rezultatele au fost neașteptat de bune”, precizează Marian Vasile, președintele CS O-Ka-Do Hunedoara.

Daniel Vasile, medaliat cu aur la kata și kumite individual masculin și Alexandra Bejenaru, care s-a clasat pe primul loc în proba de kata individual feminin, au fost printre cei mai buni karatiști hunedoreni.

Membrii Clubului Sportiv O-Ka-Do Hunedoara au fost însoțiți în Banat de instructorul Adrian Crețu și președintele clubului, Marian Vasile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus