Mihai Prădatu avea 56 de ani, iar aseară el nu a mai putut face faţa, din punct de vedere psihic, problemelor pe care le avea în ultima perioadă, alegând să încheie socotelile cu viaţa.

Mihai Prădatu s-a spânzurat în apartamentul său de pe strada Doctor Hacman, din municipiul Râmnicu Vâlcea, poliţia fiind anunţată de sinucidere în jurul orei 17.30. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi cadrele medicale ale Ambulanţei Vâlcea, însă, din păcate, arhitectul era deja mort şi nu au mai putut face nimic pentru el.

Corpul neînsufleţit al arhitectului Mihai Prădatu a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru efectuarea necropsiei.

Din câte se pare, Mihai Prădatu era implicat în ceva probleme penale, el fiind chemat să dea declaraţii la DNA după ce a cumpărat un teren la Obârşia Lotrului de la controversatul om de afaceri Gicuţu Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat de prima instanţă pentru modul ilegal de dobândire şi vânzare a terenurilor respective.â

La aflarea cumplitei veşti, mesajele de regret au început să curgă pe pagina de facebook a arhitectului.

Iată câteva dintre mesaje:

“Cred că pierderea lui din rândul colegilor arhitecţi din Vâlcea este imensă. Pârtia SKI Resort Transalpina este şi va rămâne cea mai frumoasă lucrare realizată de arh. Mihai Prădatu….”

“Mihai, ai lasat un gol imens în sufletele noastre! Un om extraordinar şi un arhitect respectat. Ai pierdut drumul spre “poteca clara”. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”

“Odihneşte-te în pace! Păcat, aţi fost un om deosebit, nu trebuia să faceţi asta. Nu vă vom uita!”

SURSA voceavalcii.ro

foto facebook

Un răspuns

  1. CAPITOLUL5@YAHOO.COM' CRISTIAN NEGRILA spune:

    ……SA NE ASTEPTI PRIETENE……….VENIM SI NOI…FIE-TI ODIHNA VEJNICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus