Proiectul de hotărâre urmează să fie supus spre aprobare Consiliului Local în ședința din 31 ianuarie

Mihaela Miroiu s-a născut la Hunedoara, în data de 10 martie 1955. A  urmat cursurile Facultății de Filosofie a Universității București, unde a a fost licențiată în Filosofie în 1978 și a obținut titlul de doctor în Filosofie în 1994. Ea este o teoreticiană și militantă feministă din România. Este profesoară universitară la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) conducătoare de doctorat în Științe Politice și predă cursurile Ideologii politice actuale, Etica în relații internaționale, Teorii politice feministe. Interesele sale de cercetare vizează teorii politice, cu accent asupra teoriilor politice feministe, Etică politică, ideologii politice actuale și politici de gen. A publicat mai multe studii, manuale și cărți.

Proiectul de hotărâre pentru acordarea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Hunedoara este inițiat de consilierul local Ion Bădin și primarul Dan Bobouțanu.

Un răspuns

  1. nipoco@yahoo.com' popa nicolae spune:

    Cine e asta frate, celebra, fiind anonima nu putea face ceva pt oras incat sa merite titlul ( si probabil beneficiile ).CIUDAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus