Timp de trei zile, echipa de minifotbal Avantaje Deva a participat la cel mai tare turneu cu caracter amical din țară, Cupa Unirii de la Iași, competiție ce a strâns cele mai bune 34 de echipe din țară și două din Republica Moldova.

Devenii au pierdut finala mică, după au condus la pauză cu 1 – 0

În ultimul meci de la această competiție, sucevenii de la Adistal Interconti au reușit să câștige finala mică și să se aleagă cu medalia de bronz la acest puternic turneu de la Iași, după un meci dramatic cu cei de la Avantaje Deva. Echipa condusă de Lucian Burlacu a fost condusă cu 1 – 0 la pauză, dar în partea a doua a revenit și și-a adjudecat victoria cu scorul de 2 – 1, grație golurilor reușite de Tcaciuc și Cristescu.

Ajunsă în acest an la ediția cu numărul cinci, Cupa Unirii a avut parte de prezența conducerii Federației Române de Minifotbal, dar și a unor invitați de onoare precum fostul președinte al minifotbalului românesc, Răzvan Burleanu, ministrul Sportului, Gabriela Szabo, directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, şi consilierul preşedintelui FRF, Gabriel Bădescu.

monitorulsv.ro

foto: accentmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus