Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, Silviu Didilescu, şi directorul medical, Claudiu Antal, au demisionat din funcţii

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, urmează să ajungă în cursul zilei la Spitalul Județean de Urgență Deva, unde va fi numit management militar. Informația a fost confirmată pentru Hunedoara Liberă de către prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă. „Va fi numit un management al Armatei”. Deja la Deva au ajuns trei medici militari.

În spitalul din Deva sunt internate 168 de persoane, din  care 83 sunt din localitate, SJU fiind declarat unitate sanitară Covid.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se va afla miercuri dimineaţă în judeţul Hunedoara, informează MS.

Potrivit sursei citate, ministrul va vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi va avea discuţii cu personalul medical.

Totodată, Nelu Tătaru se va întâlni şi cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică judeţene şi cu autorităţile locale administrative

 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi, la Braşov, că la Spitalul Judeţean de la Deva s-ar putea numi un management militar, existând o discuţie în acest sens, în contextul demisiilor din partea managerului şi directorului medical de la această unitate spitalicească.

„Avem o discuţie pentru spitalul din Deva (privind management militar la spital -n.r.) Rămâne, în această seară să am o discuţie şi cu prefectul, şi cu primarul, despre felul în care acei domni manageri, directori medicali şi-au dat demisia ieri. Rămâne ca, astăzi, să-mi facă o nouă propunere şi ne gândim şi la un management militar şi la Deva”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, Silviu Didilescu, şi directorul medical, Claudiu Antal, au demisionat din funcţii. Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a declarat, marţi, că managerul şi directorul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva au demisionat deoarece nu au reuşit să-şi impună programul de restructurare a unităţii sanitare în faţa medicilor de acolo, inclusiv programul de lucru de 14 zile, propus în condiţii de izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus