Rovana Plumb este invitat al Apa Serv Valea Jiului care găzduiește o importantă reuniune de lucru a Comitetului Teritorial Olt-Jiu al Asociației Române a Apei.

Operatorul regional Apa Serv va fi gazda unei importante reuniuni a Asociației Române a Apei, unde directorii generali ai operatorilor din cadrul Comitetului Teritorial Olt-Jiu al ARA vor avea ocazia de a se reîntâlni cu doamna ministru Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care ne onorează astfel pentru a doua oară în decurs de un an, după ce, după cum știți, a fost oaspetele nostru și cu prilejul semnării primului contract de finanțare pe POIM al unui operator regional de apă și canalizare din România, în 2017”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv, citat de ziarulexclusiv.ro.

Directorul general a mai precizat că discuțiile de la Petroșani, la care va participa, de asemenea, și Cătălin Gheran – director general al Autorității de Management POIM 2014-2020, se vor axa, în principal, pe dezbaterea problemelor cu care se confruntă operatorii regionali de apă și canalizare în implementarea proiectelor cu finanțare europeană și identificarea soluțiilor pentru înlăturarea acestor probleme.

Întâlnirea ARA va avea loc vineri, 18 mai 2018,la sediul central al Apa Serv Valea Jiului.

Un răspuns

  1. Plumb@picioare.ro' Miraj la Hunedoara spune:

    Hunedoreni, paziti-va buzunarele ! Inainte de a se dedica politii PSD-iste, Madama asta a falimentat fabrica de cosmetice Miraj care mergea bine-merci….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus