Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi24, că România are centre de carantină în toată ţara, cu o capacitate de 3.559 de locuri.

Ministrul mai spune că, în cazul în care va apărea în România un caz de infectare cu coronavirus, „există 90 de locuri de în secţiile de terapie intensivă a spitalelor de boli infecţioase”.

Victor Costache a transmis că oamenii nu trebuie să intre în panică şi că nu e nevoie să îşi facă stocuri de alimente. Mai mult, spune că a discutat cu reprezentanţii supermarketurilor din România şi că nu există niciun fel de problemă în ceea ce priveşte stocurile.

Dumneavoastră ce credeți, stimați cititori? Asistăm la o premieră în politica românească (clasa politică s-a mobilizat exemplar și chiar suntem pregătiți să dăm piept cu coronavirusul) sau sunt aceleași declarații de „vitejie” din partea unor iresponsabili, ca de fiecare dată în astfel de situații?

2 răspunsuri

  1. GuvernulMeu@Carantina.ro' Adevarata fata a Rrrromaniei Norrrmale.... spune:

    Situatia este mult agravata de iresponsabilitatea autoritatilor romanesti si de apetitul unora pentru vanzoleala spre si dinspre Iralia. A se vedea relatarea lui Dan Bucura care descrie cu amanunte experienta lui la sosirea pe aeroportul Henry Coanda, cu un zbor venind din Bergamo, Italia. Concluzia ? Doar printr-o minune vom scapa de coronavirus.

  2. ce incredere poti sa ai in asemenea ministri care fac un guvern ce se autosuspenda,ce raspundere pot sa ofere fata de cetatenii acestei tari care zic ei ca o guverneaza…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus