Prin activitatea sa infracţională, minorul, din Certeju de Sus, a produs un prejudiciu total de aproximativ 4.000 de lei.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 12 ianuarie poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Certeju de Sus, au fost sesizaţi  de către o persoană din comuna Certeju de Sus despre faptul că, în cursul zilei, fiul său, în vârstă de 16 ani, i-a sustras din locuinţă suma de 2.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acelaşi suspect, în perioada septembrie 2015 – noiembrie 2015, a comis alte 9 infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale situate pe raza comunei Certeju de Sus. Prin activitatea sa infracţională, suspectul a produs un prejudiciu total de aproximativ 4.000 de lei, din care a fost recuperat peste 50%.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Certeju de Sus au dispus joi reținerea pe o perioadă de 24 de ore a suspectului minor, care urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus