Reproșuri la scenă deschisă pentru președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Primarul Municipiului Brad, Florin Cazacu, a avut un discurs dur la adresa președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, sâmbătă, în cadrul Conferinței Județene a PSD Hunedoara.

Edilul de la Brad i-a reproșat lui Mircea Bobora lipsa de competență, unitate și transparență la nivelul administrației județene.

„Trebuie să avem curaj să spunem cu responsabilitate ceea ce este bine făcut și ce nu este bine. Domnul președinte Bobora se lega cu trei cuvinte de tot ce înseamnă administrație, dar uita alte trei cuvinte:  competență, unitate și transparență. Atunci când ești la guvernare trebuie să demonstrezi mai mult ca oricând că ești un om competent, o structură unită, că generezi unitate și să manifești transparență.

Dacă până acum doi ani, puteam spune de la această tribună că suntem nemulțumiți de modul cum este condus județul – aveam o temă preferată, se numea Moloț – acum va trebui să demonstrăm peste doi ani că facem lucrurile mult mai bine decât Moloț și PNL-ul. Și de aceea vă îndemn la foarte multă transparență. Personal, sunt nemulțumit de faptul că nu am informația corectă și exactă față de modul în care s-a împărțit banul public în județul Hunedoara. Eu, personal, sunt nemulțumit că am primit bani mai puțini decât alții și nu am explicația logică”, a spus Florin Cazacu.

(Primarul municipiului Brad se referă la sumele împărțite de CJ în luna ianuarie, când municipiul Brad a primit 300 de mii de lei.)

Fost președinte județean al social-democraților și primar de municipiu cu mare experiență politică și administrativă, Florin Cazacu este una din vocile cu greutate în partid, așa că atacul direct la adresa lui Mircea Bobora nu putea trece neobservat. Nemulțumirile din PSD la adresa președintelui CJ, care s-au tot adunat în ultima vreme, se pare că încep să răbufnească pe măsură ce tot mai mulți social-democrați își dau seama ce „țeapă” de zile mari au luat cu Mircea Bobora…

10 răspunsuri

 1. accredit_ro@yahoo.com' Ca in anii comunismului biruitor.... spune:

  Cum spunea Gorbaciov ? Glasnost y Perestroika ?
  Ca la carte toarsu’ ca la carte’… Cartea rosie cu secera si ciocanul pe ea, bineanteles….

 2. accredit_ro@yahoo.com' Cine vorbeste de corectitudine si transparenta ? spune:

  Oricine are dreptul sa critice modul lipsit de transparenta in care sunt cheltuiti banii publici dar nu si PSD-istii care au transformat secretomania si minciuna sfruntata in privinta bugetului de stat in principiu de baza al guvernarilor lor. Interbati-o pe Olguta dar si pe Teodorovici, exponenti mai mult sau mai putin abili ai aceleiasi politici iresponsabile care duce Romania la dezastru. Cum poate indrazni sa vorbeasca de echitate si transparenta reprezentantul unui partid condus de mosierul din Teleorman, posesor al unei averi care nu poate fi justificata nici cu 1000 de ani de munca cinstita ? Ne cred pe toti prosti sau este tupeul celor care si-au revenit dupa infrangerea rusinoasa de la Deva si spera ca acum sa incalece calul “Opozitiei” de pe care sa castige alegerile viitoare ?

 3. nicufodor@yahoo.com' un locuitor al judetului spune:

  Ca a luat PSD teapa e una dar noi toti locuitorii acestui judet ce vina avem? De ce trebuie sa suportam un batran plin de orgolii,frustari si dorinta de a se razbuna pe oricine pt lipsa de competenta si experienta in administratie?

  • accredit_ro@yahoo.com' Democratia-i mai complicata.... spune:

   Democratic vorbind, asta nu se poate rezolva decat la urmatoarele alegeri. Oricum, pana atunci nu PSD-istii sunt cei care sa dea lectii de transparenta.
   Nici macar lui Bobora la instalarea caruia au avut, de altfel, o contributie serioasa. Ciocul mai mic deci daca de bun simt nu poate fi vorba….

 4. Dacă si-au dat seama ca au gresit sa-l schimbe. Nu este veșnic si nu este nici o minte sclipitoare!

 5. Consiliul Judetean Hunedoara sa nu mai amane de la an la an modernizarea drumului judetean din Parang !!!

 6. De ce Consiliul Judetean Hunedoara nu asfalteaza drumul judetean din Parang , se tot amana de la an la an .

 7. Bobora nici PSD ist nu e.Asta a fost la Partidul Regalist presedinte ca sa-l tina director nemtii la Chiscadaga si dupa a fugit repede la PSD sa mai roada un os de 5000eur/luna. Asa le trebuie la psdisti sa se spele cu el pe cap i-a pupat peste tot

  • accredit_ro@yahoo.com' Nae Cat... spune:

   Corect ! Deci principala responsabilitate a ineficientei lui Bobora, atata cata este ea, revine PSD-ului care acum il critica incercand sa joace cartea “Opozitiei”.
   Tipic PSD ! Dovada de ipocrizie politica mai buna nici nu se putea !

 8. Pentru ca Bobora in 2ani nu a reusit decat sa trmine 7km de drum.Si cu roaba tot faceau mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus