Moloț a precizat că, din punctul său de vedere, ALDE trebuie să meargă separat de PSD la europarlamentare.

Vicepreședintele ALDE Mircea Moloț, liderul filialei Hunedoara, a declarat vineri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că marea majoritate a hunedorenilor cu care a vorbit i-au spus că îl văd pe Călin Popescu Tăriceanu drept candidatul din PSD-ALDE care ar aduna cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale.

„Eu cred că pentru partid este mai bine să mergem pe liste separate, să ne vedem forța, pentru că ne știm rezultatele de la alegerile parlamentare din 2016, suntem în creștere, toate sondajele arată că suntem deja la un număr format din două cifre, dar vrem să și vedem în realitate. Știm că la europarlamentare contează enorm partidul, pentru că la locale și parlamentare e și influența omului. De acord, este și la europarlamentare influența celor care sunt pe listă, dar în mod deosebit omul pune ștampila pe partid și atunci avem o oglindă clară a scorului pe care îl avem și știm cum să abordăm după aceea și prezidențialele. Nu sunt doar avantaje, dar punându-le în balanță cred că avantajele înclină în dauna dezavantajelor”, a declarat vicepreședintele ALDE Mircea Moloț, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Liderul ALDE Hunedoara a povestit și faptul că cetățenii cred că liderul formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi candidatul care ar aduna cele mai multe voturi din partea PSD-ALDE la prezidențiale.

„Discuția continuă cu PSD și sper să aibă și unii și alții atâta înțelepciune încât să folosească varianta cea mai bună, fiindcă aici cred că ar fi bine împreună ca să avem șanse pentru turul doi. Dl Tăriceanu cred că este cel care poate atrage cele mai multe voturi. Categoric, orice partid dorește să aibă candidatul propriu, dar trebuie să ții cont de conjunctura în care ești la momentul alegerilor și de candidații pe care îi ai pentru a-i băga în luptă. Și cred că acum, nu că sunt eu în ALDE și că sunt președinte de organizație teritorială, dar în discuțiile pe care le port în teritoriu, în județul Hunedoara, cu oameni care știu clar că nu sunt „aldiști” ca să zic că sunt subiectivi, marea majoritate, dar marea majoritate, în raport de peste 80%, vin cu ideea că dl Tăriceanu ar avea șansele cele mai mari de a fi Președintele României.

Vă dați seama că fiecare președinte din teritoriu când merge la ședințe centrale mergem cu impresiile pe care le avem, mergem cu impresiile cu care venim din teritoriu, noi avem tangență cu lumea, cu multă lume, nu numai membri de partid. Noi în Hunedoara nu suntem un partid de mase, dar fiind atâția ani de zile în fruntea județului ca președinte al Consiliului Județean, trei legislaturi, cunosc foarte multă lume și foarte multă lume mă abordează.

Concluzia este că dl Tăriceanu este cel indicat să fie candidat de Președinte. Marea majoritate a cetățenilor cu care discut sunt pe ideea că dacă am merge în coaliție am câștiga alegerile prezidențiale cu dl Tăriceanu candidatul coaliției”, a declarat Mircea Moloț pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

5 răspunsuri

  1. sigur ca da.Daca candideaza in UNGARIA,CLADIREA GOJDU.

  2. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Domnul Molot cand a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara nu a asfaltat drumul judetean din Parang pentru a se dezvolta turismul in acesta zona saraca . Acum Ministru Energiei este de la ALDE si nu fac investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan .

  3. peteranton68@gmail.com' Vlad Țepeș spune:

    Acuma îl pupi în c.r când ia i dat lovitura la Tm Cum a fost???? Si ce povesti că aveți o grămadă cu care ați povestit sau v ati întâlnit nimeni nu vă mai agreează nimeni nu vă mai ascultă !!! Numai minciuni spuneti cum ati spus în cele trei legislaturi!!! Atâta știți atât mințit! Mars acasă la somn! CINE vă mai bagă în seamă! Dacă erati așa de tare nu iesati in campaniiii sa împărțiți la oamenii care va cunoscut pliante că Domn presedinte de trei mandate !! LASATIVA LA VATRĂ VREMEA VA TRECUT!

  4. Ba mincinosule,lingau de cur a lui Tariceanu nu tie rusine sa iesi cu asemenea declarati,intradevar esti cunoscutde oameni dar ca sef a hotilor din judet ,cine va voteaza.

  5. Piticul xxxxx îl pupă în cur Tăriceanu se bagă și el în seamă deoarece în județ nu-l mai bagă nimeni în seamă doar pupincuriști lui Propria,Ardelean,Clejani, milițianul Sturza acesteia sunt ce-i 80%, niște jigodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus