Magistraţii de la Tribunalul Alba nu l-au scăpat pe fostul preşedinte al CJ Hunedoara de arestul la domiciliu.

Judecătorii au admis luni cererea procurorilor DNA de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu în cazul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul celorlalţi patru inculpaţi din dosar: Tiberiu Balint, Robertto Venter, Milică Pup şi Vasile Axinte.

“Instanţa a admis cererea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu pentru toţi cei cinci inculpaţi”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Sorina Cristorean, purtător de cuvânt al Tribunalului Alba.

Cei cinci au fost arestaţi la domiciliu pe data de 9 decembrie 2014.

Decizia pronunţată de Tribunalul Alba nu este definitivă.

5 răspunsuri

 1. Se stringe latul?

 2. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

  Din cele ce vad pe televiziuni, arestul la domiciliu ar fi masura ce se ia pentru cei cercetati care colaboreaza cu procurorii. Oare pe cine a dat sau mai da in gat fostul politician liberal de frunte? Oare nu tremura nimeni? Ca Molot e expert in informare si comunicare, scolit la cea mai buna scoala de informatori, studii incepute acum patruzeci de ani.

 3. Da ce, ar fi trebuit sa-l scape? Lasa ca la anii si banii lui o sa o duca bine merci mult si bine in timp ce oameni de buna credinta cu origine, pregatire si o viata ireprosabile au fost umiliti si batjocoriti, amenintati si redusi la tacere pentru ca nu au acceptat sa-i cante in struna lui si sistemului din care face parte.

 4. hurnealin47@yahoo.com' alin hurnea spune:

  a plecat molot dar consiliul judetean si institutiile judetene sunt pline ochi de oamenii lui molot-molotistii
  asa ca in graba, treaba buna nu se va face, cu neveste de lideri pnl sustinatori a lui molot la carma bugetului judetean…
  sunt mii aventuri de spus cu si depre molot si molotisti si despre cum au tepuit judetul, pune-ti on line o modalitate de -contactaza-ne- si o sa primiti informatii de la zeci si sute de persoane ce au avut de tras ponoase de la molotistii lui molot si de la sistemul lor bine pus la punct

 5. ioan.valeanu@iahoo.com' ioan valeanu spune:

  Am vazut ca unii oameni apreciaza negativ reducerea pedepsei pentru cei ce recunosc faptele si divulga si pe a celorlalti, pe scurt accepta sa colaboreze in ancheta. Este o masura foarte bine venita, izvorita initial din dreptul italian, italienii fiind recunoscuti ca cei mai buni penalisti din lume. Este logic sa fie o posibilitate de a face o bresa in ghemul incilcit al infractiunilor complexe. Alt fel ar fi interesul celor implicati sa se protejeze unii pe altii si sa taca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus