Luni, președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț a susținut o conferință de presă alături de președinții organizațiilor locale Hunedoara și Geoagiu, Constantin Vâlceanu și Vasile Cărăguț.

Președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț, a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă că la nivelul județului au fost constituite 62 de organizații locale și că, în majoritatea cazurilor, președinții aleși vor fi și candidați la funcțiile de primar la alegerile locale din 2020.

În acest context, Mircea Moloț nu a exclus posibilitatea ca președintele organizației locale ALDE Hunedoara, Constantin Vâlceanu (foto), să candideze la funcția de primar.

„În general, așa se întâmplă, dar nu e o regulă impusă. Președinții își duc echipa mai departe. Dacă va dori și va avea sprijinul colegilor, domnul Vâlceanu poate fi candidatul ALDE”, a declarat Mircea Moloț.

Constantin Vâlceanu este președintele ALDE – organizația locală Hunedoara, filială ce numără aproximativ 120 de membri.

2 răspunsuri

  1. GhitaHagi@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

    Asta e la fel si PNL-ul lui Gherman – nu a auzit nimeni de el :)))

    Doar ca in cazul lui Gherman e altfel, e omul lui Harau – senatorul coleric care nu suge banul contribuabilului hunedorean. – La Poarta Alba cu voi, va rugam!

  2. carmen_septi@yahoo.com' Un hunedorean spune:

    Poate daca ajunge primar…il va aduce si pe doctorul Hompoth din Ungaria sa il faca viceprimar(stie el de ce).Iar vis-a-vis de relatii cei doi au fost prieteni buni cand Madame Harau a mazilit adevaratul PNL Hunedoara.Astfel ca acest individ a sarutat mult mai adanc si apasat fundul ”duamnei” (vb lumea ca si la propriu).
    Un anonim care crede ca prin politica va da lovitura,asa cum a fost pe vremuri.Nu este altceva decat un oportunist care loveste acolo unde simte vulnerabilitate(vezi traseul sau politic) incercand sa obtina mereu prin cai obscure ce se mai poate obtine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus