Fostul primar al Devei candidează din partea PSRO, dar nu este membru al acestui partid.

Deputatul Mircia Muntean a avut zilele trecute prima întâlnire cu presa din acest an. La conferința de presă organizată la sediul PSRO din Deva, Mircia Muntean a participat alături de președintele interimar al formațiunii la nivel județean, Răzvan Mareș. Fostul  edil va candida din nou pentru funcția de primar al Devei, dar va fi și primul pe lista PSRO de candidați la Consiliul Județean.

PSRO sau PSD? Nici Mircia Muntean nu știe…

Potrivit declarațiilor din conferința de presă, Mircia Muntean nu a semnat până la această dată nicio adeziune la PSRO, dar nici nu a demisionat din PSD. Cu toate acestea, deputatul va candida din partea PSRO la alegerile locale din 5 iunie.

„Nu am demisionat din PSD. Nu m-am înscris în PSRO. Mă pot înscrie atunci (înainte de alegeri, n. red.)”, a declarat Mircia Muntean ziariștilor hunedoreni.

Mircia Muntean a anunțat în decembrie 2015 că se alătură echipei PSRO, însă, în Parlament, nu a făcut anunțul trecerii sale de la PSD la PSRO. La rândul lor, liderii PSD Hunedoara spun că Mircia Muntean nu a demisionat din partid dar că, din moment de se afișează la PSRO, este clar pe ce drum se află.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus