Trei angajaţi din administraţia judeţului nu au voie să lucreze împreună.

La şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Hunedoara în care a fost votat bugetul propriu al judeţului şi bugetele instituşiilor subordonate s-a înregistrat o situaţie inedită.

Deşi toate instituţiile din subordinea CJ Hunedoara au fost reprezentate la şedinţă de managerii acestora, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Hunedoara a lipsit. Motivul este unul cât se poate de firesc.

Absenţa Monică Georgescu este motivată de faptul că nu are voie să dea ochi cu secretarul judeţului Dan Daniel (foto), după ce aceştia au fost plasaţi sub control judiciar într-un dosar în care cei doi sunt acuzaţi de abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.

DNA: CUM S-A FRAUDAT concursul pentru şefia DGASPC Hunedoara

La rândul lor, cei doi nu au voie să dea ochi nici cu Mihaela Ştefan, şefă a biroului Administraţie Publică Locală, inculpată în acelaşi dosar.

Pe toată durata controlului judiciar cei trei nu au voi să ia legătura unul cu celălalt, iar Dan Daniel şi Mihaela Ştefan nu au voie să părăsească judeţul. Cei trei sunt acuzaţi de DNA că au fraudat examenul de ocupare a funcţiei de director general al DGASPC Hunedoara.

 

4 răspunsuri

  1. şefa biroului Administraţie Publică Locală este Mihaela Stefan, nu Dana Girjob.

  2. La cate examene a fraudat DAN D. si oamenii impusi de MOLOT in intstitutii si nimeni nu a sesizat pericolul in care sunt puse aceste institutii…

  3. domnule Flavius T., atat de mult timp a trecut de cand ati lucrat in Consiliul Judetean Hunedoara, ca nu mai cunoasteti angajatii?!! ati uitat vremurile cand va tinea Molot in brate??!!! pentru altceva trebuie sa va cereti scuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus