Două persoane au fost rănite după ce au lovit un porc mistreț, între Rapoltu Mare și Bobâlna.

În data de 25.08.2018, ora 22:17, Poliția Oraşului Simeria a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe D.J. 107A, la ieșire din comuna Rapoltu Mare spre satul Bobâlna, s-a produs un accident de circulație rutieră cu victime (o motocicletă cu două persoane a lovit un porc mistreț).

Cu ocazia deplasării la locul producerii evenimentului rutier, s-a stabilit faptul că victimele sunt un bărbat în vârstă de 31 de ani în calitate de conducător al motocicletei și un tânăr de 28 de ani, pasager pe motocicletă.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că tinerii se deplasau cu motocicleta pe DJ 107A, din direcția Rapoltu Mare spre Bobâlna și ajungând în zona cu drum în aliniament dintre cele două localități, le-a ieșit în față un porc mistreț, pe care conducătorul motocicletei nu l-a mai putut evita, lovindu-l, fapt în urma căruia a pierdut controlul vehiculului și a părăsit carosabilul în partea dreaptă având în vedere direcția de deplasare, răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului rutier atât conducătorul motocicletei cât și pasagerul au suferit leziuni multiple la nivelul gâtului și a membrelor superioare și inferioare.

Victimele au fost preluat de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru investigații medicale.

Cadavrul porcului mistreț a fost ridicat de către paznicul de vânătoare ce are în responsabilitate zona respectivă.

De asemenea, s-a mai stabilit că ambele victime purtau pe cap cască de protecție în momentul producerii accidentului.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

2 răspunsuri

  1. trebuie facut ceva in zona aceea…chiar trebuie sa moara cineva??? numai atunci putem lua masuri? noaptea porcii misuna pe bucata aia de drum…au fost inregistrate mai multe cazuri in care masinile au lovit porci mistreti!!! eliberati autorizatii de vanatoare si rezolvati problema

  2. apap@yahoo.com' nu fi mistret spune:

    Panouri rutiere exista ? Garduri de protectie exista ?
    1. anunta prezenta unui sector de drum periculos, unde exista riscul ca animalele sa apara pe partea carosabila; http://teste-drpciv.ro/media/mari/intr-nr-70-jpg-f53e80bf70.jpg
    2. anunta limitare de viteza; http://teste-drpciv.ro/media/mari/intr-nr-63-jpg-e8a35fc981.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus