Mircea Moloț nu i-a rămas dator fostului său aliat, Laurențiu Nistor, care l-a numit "mistreț rănit" pe liderul PNL Hunedoara.

„Moș Țeapă”, așa i-a spus Mircea Moloț fostului său aliat în timpul unei conferințe de presă în care a repetat această poreclă. „E un Moș pentru că a sărit ca un bunic să-l apere pe primarul de la Orăștie și e Țeapă pentru că nu și-a respectat promisiunile din campania electorală”, a spus Moloț care a făcut o analiză a celor mai recente luări de poziție ale președintelui PSD Hunedoara.

„A stat 20 de ani primar la Șoimuș și nu a fost în stare să facă nimic, nici măcar un metru de canalizare”, a mai spus Mircea Moloț despre fostul său partener de uniune. Liderul PNL Hunedoara i-a mai reproșat șefului PSD că nu își respectă promisiunile din campania electorală, cea mai importantă fiind, în opinia acestuia, votul privind legea întabulării gratuite.

„Am fost întrebat de către domnul Nistor ce interese am la Orăștie, ce se ascunde în spatele intențiilor mele. Azi îi răspund că am aceleași intenții pe care le am și la Simeria, Hunedoara sau Brad, ca locuitorii să trăiască la standarde de secol XXI”, a spus Moloț ca răspuns la refuzul Consiliului Local Orăștie de a face parte din Asociația Intercomunitară Aquaprest.

2 răspunsuri

  1. Auzi domle la mistretul rahitic.Nu a facut Nistor nimic la Soimus in 20 de ani.Pai cind tu nu aveai bani sa platesti asociatia la bloc,Nistor ii facuse lu nevastata cel mai frumos cabinet din judet in mediul rural.Nu mai vorbim de scoli,camine,gaz si multe altele.

  2. Stie Molot cum sta treaba cu mistretii impuscati in timpul euro braconajelor pe care le face in Sureanu cu prietenii primari de la Pui, Banita…etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus