Peste o mie de democrat liberali hunedoreni vor participa sâmbătă la un miting anti-Ponta care va avea loc la Cluj Napoca.

Mitingul la care sunt așteptați peste 25.000 de membri ai PDL din toată țara va începe la ora 11.00, în fața Casei de Cultură a Studenților. În acest fel, PDL continuă acțiunile inițiate împotriva actului de guvernare neperformant și împotriva noilor taxe care împovărează populaţia României.

CITEȘTE ȘI: „Cartea minciunilor USL” a ajuns pe masa prefectului

Democrat-liberalii hunedoreni au depus sâmbătă la Instituția Prefectului un document intitulat „Cartea minciunilor USL” – adevăratul raport de activitate al guvernării USL în cei aproape doi ani de la preluarea puterii în România, care cuprinde promisiunile neonorate ale Guvernului din mai 2012 până în prezent.

„România se află într-o stare de degradare continuă sub guvernarea mincinoasă în fruntea căreia se află Victor Ponta. S-a dovedit că de la cel mai cinstit guvern, până la reducem taxele și creștem nivelul de trai, toate s-au dovedit încă din primele zile a fi doar minciuni. În realitate, guvernarea actuală se remarcă doar prin jaf și incompetență, iar asta costă scump România și pe români”, a declarat Dorin Gligor, președintele Organizației Județene a PDL Hunedoara.

PDL Hunedoara va participa la miting cu peste o mie de membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus