Liderul ALDE Hunedoara, Mircea Moloț, reacționează după ce a fost acuzat de un lider de sindicat că s-ar afla în spatele protestelor de la Termocentrala Mintia.

Fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, a reacționat dur după ce președintele Sindicatului Noroc Bun, Adrian Jurcă, l-a acuzat că s-ar afla în spatele protestelor de la Termocentrala Mintia.

Citiți acuzațiile liderului de sindicat AICI.

Mircea Moloț a declarat pentru Hunedoara Liberă că nu a avut niciodată vreo legătură cu Complexul Energetic Hunedoara și că situația în care se află compania a fost cauzată de cei care s-au ocupat de destinele acesteia: conducerea și sindicatele.

„Nu am nicio treabă cu Complexul Energetic Hunedoara! Nu e problema mea. Nu am luat niciun leu, nu am fost lider de sindicat. Eu m-am zbătut ca CEH să reziste, dar nu am făcut parte din vreun Consiliu de Administrație, nu am fost în conducere. O să-l dau în judecată (pe Adrian Jurcă, n. red.) să demosntreze că m-am implicat (în organizarea protestelor, n. red.). Nu am mai vorbit cu Iștoc (Cristian, n. red.) de nu mai știu când! Ultima dată m-a invitat la o discuție cu domnul Nistor (Laurențiu, n. red.) și cu mine, eu nu am participat că eram plecat și de atunci habar nu am. Nu mă interesează nici ce face Iștoc, nici Muntele Mic, nici Muntele Mare… e problema lor, ei au băgat-o (compania, n. red.) în faliment, nu eu! Ei care au lucrat acolo indiferent că sunt lideri de sindicat sau conducere. Acum aruncă vina unii pe alții, gata l-au găsit pe Moloț. Dacă plouă în Valea Jiului, e de vină Moloț, dacă nu, tot Moloț”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Mircea Moloț.

Liderul ALDE a mai adăugat că Adrian Jurcă a fost singurul lider de sindicat care i s-a adresat pentru a-i cere sprijin pentru închiderea unei mine.

Un răspuns

  1. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Domnule Mircea Molot de 2 ani Ministru al Energiei este de la partidul dumneavoastra ALDE care are CEH in subordine ! Domnule Mircea Molot cand ati fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara de ce nu ati asfaltat drumul judetean din Parang pentru a se dezvolta turismul ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus