Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, vrea modificarea obligaţiilor impuse în cadrul arestului la domiciliu.

Marţi, pe rolul Tribunalului Alba a fost înregistrată o cerere prin care Moloţ a cerut instanţei modificarea obligaţiilor impuse. Informaţia a fost confirmată şi de avocatul acestuia, Radu Chiriţă.

Astfel, instanţa a stabilit ca termen de soluţionare data de 18 decembrie.

Mircea Ioan Moloţ se află în arest la domiciliu din 9 decembrie şi pe durata arestului la domiciliu acesta are următoarele obligaţii:

– să nu părăsească imobilul de domiciliu fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura;

– să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

– să nu comunice cu alţi participanţi la comiterea infracţiunilor, cu martorii, experţii şi cu membrii familiilor acestora.

În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

2 răspunsuri

  1. Asa este Molott, are dreptate!!!.La ce prejudiciu a adus judetului , de ce sa nu fie liber, ca doar prostii stau in arest.Rusineeeeee!!!

  2. Mergem inainte capu sus si grija
    la grinda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus