„Consilierii locali au obligația morală să participe la ședințe”, spune Mircea Moloț care face opinie separată față de aliații din PSD.

Președintele filialei județene a ALDE Hunedoara, Mircea Moloț a declarat pentru Hunedoara Liberă că cei doi consilieri ai partidului vor participa la ședința consiliului local de astăzi în care sunt luate în discuție proiectele privind schimbarea din funcție a celor doi viceprimari. Nu aceeași decizie au luat-o aliații de la PSD.

„Sunt convins că vor merge la ședință, de asta au candidat. E o tâmpenie să nu meargă. Au obligația morală să meargă, să-și spună punctele de vedere și să-și exprime votul. Îți jignești consilierii dacă nu ai încredere în ei. Chestia asta că nu se duc ca să știe că nu se votează… Sunt și ei oameni, analizează, primesc o linie de la partid dar, dacă ajunge la concluzia că linia poate e greșită, e liber să aleagă. Eu nu le impun nimi (consilierilor ALDE, n. red.)”, a spus Mircea Moloț.

ALDE are la Deva doi consilieri locali. Pentru a schimba un viceprimar sunt necesare 14 voturi.

6 răspunsuri

 1. Este foarte bine că participă! Au primit un vot de încredere din partea electoratului pentru a participa la toate şedinţele şi a-şi exprima părerea, opozanţii fiecăruia trebuie să fie adversari şi nu duşmani, trebuie să existe o dezbatere reală şi sinceră, cu argumente, în folosul cetăţenilor şi în folosul localităţii.

 2. accredit_ro@yahoo.com' Aia hoti, astia hoti.... spune:

  Greu cu democratia mica, pe apucate….

 3. accredit_ro@yahoo.com' Cat. Nae Cat ! spune:

  Obligatia morala ? Asta cu moralitatea suna ca dracu` in gura taricenistilor !
  Cand sprijini PSD-ul lui Iliescu, Dragnea et comp, pretinzand ca esti liberal ar trebui ca macar sa scoti morala din vocabular. Ca te bate Dumnezeu….

 4. Ciurucurile sînt în primărie să facă politică sau administrație ?

 5. Pingback: S-a rupt lanțul de iubire între PNL și PSRo la Deva - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus