Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a fost condamnată, luni, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu

Deşi sentinţa este una definitivă, Monica Iacob Ridzi ar putea fi eliberată din penitenciarul Gherla, acolo unde se află pentru carantină timp de 21 de zile.

Avocaţii săi vor depune acte medicale care, potrivit opiniei lor, vor dovedi că Ridzi nu poate efectua pedeapsa din cauza stării precare de sănătate.

“Situaţia medicală gravă nu îi permite executarea pedepsei, se formulează o cerere de întrerupere a pedepsei până când petenta va fi capabilă din punct de vedere medical să îşi ispăşească pedeapsa”, a declarat unul dintre avocaţii fostului ministru.

2 răspunsuri

  1. Sigur cei care au furat și au adus un prjudiciu statului,trebuie să plătească ptr fapta lor.Dar și pedepsele trebuie să fie proporținale cu furtul.Delapidare mare,pedeapsă mare.Au fost cazuri când hoții au furat zeci de milioane și au primit 2-3 ani sau alții 4 ani cu suspendare,și Ridzi a fost invinuită ptr 600 mii euro și primește 5 ani cu executare.E corect?Am spus cei care fură să fie pedepsiți,dar și justiția să le dea pedeapsa corect.

  2. Pai cand se lafaia cu EBA,nu era bolnava!Asta-i “sport”national.Toti sunt bolnavi dupa ce fura.Bolnavi dupa……….. bani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus