Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și al unor edituri prestigioase din țară, pregătește și în acest sfârșit de an surprize frumoase pentru cei mai tineri prieteni ai săi.

BJH_1425

An de an, Moș Crăciun a fost darnic cu micii noștri cititori atunci când au trecut pragul bibliotecii și ne-am bucurat de fiecare dată că am putut să le facem o surpriză plăcută. Crăciunul rămâne sărbătoarea iubirii, a încrederii, a solidarității și a speranței. Copiii trebuie să fie ocrotiți și ținuți departe de griji și de suferință și, de aceea, Moș Crăciun va fi darnic cu ei și în acest an și, la biblioteca județeană, le va aduce cărți care să le fie de folos și să-i bucure.

Așa cum s-a întâmplat și în alți ani, și Crăciunul anului 2023 va purta semnul generozității și al dragostei pentru copii. De aceea, vom dărui cărți celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă, cărți de la cele mai importante edituri din țară: Editura Art, Editura Bookzone, Editura Carminis, Editura Cartex, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Editura Doxologia, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Polirom, Editura Prestige, Editura RAO, Editura Tehno Art, Editura Trei, Editura Vellant.

Inițiativa „Bradul de Crăciun” se va desfășura în perioada  4 – 22 decembrie, când Secția de Împrumut Carte pentru Copii a bibliotecii își va întâmpina tinerii cititori care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, adecvată vârstei. Lansăm, în acest fel, o invitație la lectură, la o călătorie în lumea minunată a cărților din toate domeniile, spre bucuria copiilor.

Sperăm că această tradiție va sădi în inimile copiilor dragostea față de carte, față de lectură, față de universul nesfârșit al cărților.

Biblioteca, împodobită de sărbătoare, vă așteaptă, dragi prieteni, cu nerăbdare și bucurie să-i treceți pragul și să găsiți sub „Bradul de Crăciun” cartea îndrăgită.

BJH_1445

Cu deosebită considerație,

Manager,

Ioan Sebastian Bara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus