Peste 60 de formațiuni politice au fost înregistrate la registrul partidelor de la Tribunalul București după ultimele alegeri legislative de la noi din țară, arată jurnaliștii de la Ziarul Făclia.

„Printre partidele politice nou înființate se numără Alianța Moților Uniți(AMU). Noua formațiune are sediu central în Câmpeni, județul Albă iar funcția de președinte este deținută de Valer Corcheș. AMU și-a ales ca siglă tulnicul, instrumentul muzical care reprezintă un adevărat simbol al moților” arată jurnaliștii clujeni.

Partidul a fost înființat în 2021: „Decizia civilă nr.33/DEC/P pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosarul nr. 17773/3/2021, în şedinţa publică din data de 14.07.2021

Admite cererea formulată de petenţii Boncuţ Radu Ioan – pentru Partidul Alianţa Moţilor Uniţi, cu domiciliul în […], Corcheş Dorel Valer – pentru Partidul Alianţa Moţilor Uniţi, cu domiciliul în […] şi Mucea Traian Mihai – pentru Partidul Alianţa Moţilor Uniţi, cu domiciliul în […] .

Dispune înregistrarea PARTIDUL ,,ALIANŢA MOŢILOR UNIŢI” în registrul partidelor politice ţinut la grefa Tribunalului Bucureşti.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată astăzi, 14.07.2021. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Definitivă la data de 03.08.2021, conform Referatului Secţiei a IV-a Civile a Tribunalului Bucureşti.”

 

Sursa: apuseni.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus