Următorul termen a fost stabilit pentru data de 13 mai

 

Situația blocurilor de pe str. 1 Decembrie 1918, fosta str. Moldovei, a fost reclamată în instanță de către Primăria Hunedoara în luna februarie 2018. Este pentru prima oară când administrația locală a dat în judecată proprietarii blocurilor fantomă.

Primăria municipiului Hunedoara solicită instanței să oblige deținătorii celor 3 blocuri – fantomă să le împrejmuiască, astfel încât să nu mai pună în pericol siguranța cetățenilor sau să le demoleze.

Cele trei blocuri neterminate au rămas în stadiul actual încă dinainte de 1989, fiind proprietatea fostului combinat siderurgic. Ele au trecut de la o firmă la alta până când au ajuns în proprietatea grupului de firme Tender și la niște dezvoltari imobiliari. Primăria Hunedoara a acționat în judecată SC ESPAROM S.A. PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR ALFA&QUANTUM CONSULTING SPRL și SC COMTUR LOWE SRL.

Practic, ceea ce se întâmplă e doar sfidare la adresa locuitorilor Hunedoarei și, mai ales, a celor care locuiesc în zonă. Vecinii reclamă în permanență faptul că între acele ruine se adună oameni ai străzii, câini comunitari, dar și tineri care își pun viața în pericol.

Ceea ce s-a întâmplat până acum în instanță nu a fost altceva decât o încercare de tărăgănare a procesului, mai ales că acesta se judecă acum pe fond, urmând ca apoi să se poată contesta decizia. Astăzi, s-a mai dat o amânare, de această dată la cererea reprezentantei reclamantului, adică Primăria Hunedoara. Instanța a amânat cauza și a stabilit termen de judecată pentru data de 13 mai:

„Tip soluție: Amână cauza
Solutia pe scurt: Cauza a fost amânată la cererea reprezentantei reclamantului, pentru a se aduce la cunoștința conducerii, costul expertizei MLPAT”.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 13 mai

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus