Topul a fost alcătuit de către Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.

 

Salubprest Hunedoara se ocupă de salubritatea orașului, ridicarea gunoiului menajer, întreținerea drumurilor și a spațiilor verzi asigură comunității servicii complete de salubrizare în conformitate cu cerințele legate de Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Hunedoara.

Firma este subordonată Consiliului Local Hunedoara. Aceasta a preluat în martie 2018 Contractul de salubrizare a municipiului Hunedoara (măturatul, spălatul căilor publice, întreținere parcuri și spații verzi, curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice), după ce timp de 12 ani acesta a fost externalizat către o firmă privată, la care este acționar și senatorul PNL, Eleonora Carmen Hărău.

„Am fost anunțați că ne-am clasat pe locul al treilea în topul firmelor în domeniul serviciilor din județul Hunedoara. Topul a fost întocmit de către Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara (n. red.: condusă de fostul primar al Hunedoarei Viorel Arion). E o recunoaștere a faptului că oamenii de la Salubprest își fac datoria și muncesc pentru ca orașul nostru să fie și mai curat”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 23 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus