Cererea de suspendare a hotărârii AGA prin care Marius Mutulescu a fost revocat din funcția de administrator special va fi judecată de judecătorul sindic.

Soluția pe scurt: Admite excepţia necompetenţei funcţionale a Tribunalului Hunedoara-Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal. Declină competenţa de soluţionare a cererii de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamantul Mutulescu Marius în contradictoriu cu pârâţii SC Drumuri şi Poduri SA, Judeţul Hunedoara şi Consiliul Judeţean Hunedoara, având ca obiect suspendarea Hotărârii nr.1(9.03.2017 a AGA Drumuri şi Poduri SA în faliment în favoarea judecătorului-sindic al Tribunalului Hunedoara cu referire la dosarul nr. 3235/97/2009.

Vă reamintim că, în data de 9 martie a.c., Marius Mutulescu a fost revocat din funcția de administrator special al SC Drumuri și Poduri SA în faliment, în locul său fiind numit George Cristian MATIEȘ.

Revocarea lui Marius Mutulescu a avut loc după ce conducerea CJ Hunedoara a concluzionat că, în funcția pe care o ocupă, acesta nu și-a îndeplinit sarcinile care îi reveneau. Povestea revocării își are originea însă în primăvara anului 2015, când CJ l-a revocat printr-o hotărâre în plen. Mutulescu a acțiomnat în justiție, iar magistrații au stabilit că nu CJ avea atributul de revocare, ci AGA de la Drumuri și Poduri. Instanța a mai stabilit că CJ Hunedoara trebuie să-i plătească lui Mutulescu daune de peste 100.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus