Liderii PSD Hunedoara sunt de părere că Uniunea Social Liberală putea funcționa și astăzi în județul nostru, fără probleme.

Social-democrații hunedoreni nu se împacă nicium cu ideea desființării USL. Liderul organizației județene a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că USL putea funcționa și astăzi în județ. Raționamentul liderului PSD se regăsește tocmai în istoria bunelor relații PSD-PNL în județul Hunedoara. „La noi în județ, USL a funcționat înainte ca uniunea să fie înființată la nivel național, și a funcționat foarte bine. Care era problema dacă mergeam împreună mai departe, chiar dacă la nivel central s-a rupt această alianță?”, a întrebat retoric liderul social-democraților hunedoreni.

În județul Hunedoara, alianța politică dintre PSD și PNL a început să funcționeze după alegerile locale din 2008. Tot din județul nostru a fost dat și tonul ruperii acestei înțelegeri. Pe data de 23 februarie 2014, la finalul alegerilor interne din cadrul Filialei Județene a PNL Hunedoara, președintele formațiunii la nivel de județ, Mircea Moloț, a declarat că va începe un adevărat „Jihad” împotriva social-democraților. Două zile mai târziu, Crin Antonescu a anunțat ieșirea de la guvernare și ruperea alianței cu PSD.

De atunci, liderii județeni ai celor două formațiuni au dus un adevărat război al declarațiilor care a culminat cu execuții politice de-o parte și de alta a baricadei.

Un răspuns

  1. Pingback: Articol – hunedoaralibera.ro “N-AR FI VRUT SĂ-I PUNĂ CRUCE! „USL PUTEA FUNCȚIONA ȘI AZI” | PSD Organizatia Judeteana Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus