Copiii din Hunedoara care se află în grija pastorului Gligor Hada au însufleţit atmosfera de lucru de la DevaGold. Cei mici au trecut pragul companiei pentru a vesti Naşterea Mântuitorului (VIDEO).

Conducerea şi angajaţii DevaGold au primit în aceste zile colinda copiilor de la Asociaţia Misionar Umanitară “Maranatha” din Hunedoara, asociaţie care funcţionează de aproape 20 de ani.

Însoţiţi de pastorul Gligor Hada şi de învăţătorii care le îndrumă paşii, cei mici au adus la DevaGold vestea pe care întreaga creştinătate o aşteaptă în aceste zile. Colindele au încântat gazdele care, de altfel, i-au şi răsplătit pe copii aşa cum se obişnuieşte la români.

“Le mulţumim celor care se ocupă de creşterea şi de educaţia acestor copii şi ne bucurăm că, în prag de sărbători putem să le îndulcim sufletul. Ne dorim să-i vedem pe toţi ingineri, profesori ai acestei ţări care are nevoie de tineri educaţi”, a declarat managerul general al DevaGold, dr. ing. Nicolae Stanca.

Copiii de la Asociaţia Misionar Umanitară “Maranatha” din Hunedoara provin din familii monoparentale sau cu dificultăţi materiale mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus