Ea a fost aleasă din partea PSD

Natalia Elena Intotero s-a născut în data de 14 ianuarie 1976, la Brad.

În 2002 a absolvit Colegiul de Institutori limba engleză din cadrul Universității de Vest Timișoara, iar apoi în 2006 – Facultatea de Limba și literatura română – limba și literatura engleză, iar în 2007  – Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea „Spiru Haret” din București. A fost institutor și mai apoi profesor la mai multe școli din municipiul Brad.

A fost consilier local la Brad și mai apoi consilier județean – iunie 2004 – martie 2009. În martie 2009 a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, ocupându-se de relații interinstituționale. A ocupat acest post până în octombrie 2009.

În perioada mai – decembrie 2012 a fost secretar de stat – Departamentul pentru românii de pretutindeni. În decembrie 2012 a devenit deputat, mandat pe care l-a reînnoit în 2016. Acum a candidat din nou, din partea PSD, pentru un nou mandat de deputat.

A fost ministru al Românilor de Pretutindeni în perioada ianuarie 2018 – aprilie 2019 și iunie – 4 noiembrie 2019.

A fost președinte al TSD Hunedoara, iar acum este președinte al OJFSD Hunedoara, dar și vicepreședinte la nivel național al OFSD.

4 răspunsuri

  1. Ai nostri parlamentari cu facultati pe Spiru Haret, cea mai renumita univeritate la nivel mondial. Destepti, nu gluma.

  2. Si a facut un rahat in toate mandatele astea !

  3. tot respectul pe d.na intotero. nu o cunosc personal, dar ii cunosc activitatea. daca toti conducatorii romaniei ar fi ca ea, am fi mult mai bine ca tara.

  4. Bravo natașa, votarăți să scape evazioniștii de pârnaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus