Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, au precizat surse politice prezente la reuniune.

În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Rovana Plumb și Natalia Intotero candidează pe lista PSD pentru Parlamentul European la alegerile din 26 mai.

4 răspunsuri

 1. Pretutindeni și nicăieri! Asta a făcut d-na ministru in mandatul sau. S-a dat drept mama ranitilor acordând diplome de doi lei si cheltuind zeci de mii de euro să meargă personal cu hartiile. De ce nu face un bilanț concret in care sa spună câți români s-au intors in țară, sau mai bine câți au plecat scarbiti de traiul bun de acasă.

 2. peteranton68@gmail.com' Cetatean din Deva spune:

  PUPINCURIST CE ESTI VICTOR !!!!!!!! Daca nu stii ce a realizat nu comenta !

  • Liviu@puscarie.ro' Liviu Dragnea spune:

   Așa te vreau cetățene, sorosistii ăștia trebuie înjurați. Mulțumesc pentru susținere și pentru devotamentul necondiționat. Promit sa mai pun la pensie ceva! Te pup cu drag din Brazilia!

 3. peteranton68@gmail.com' Cetățean din Deva spune:

  Vai de cu…. tău VICTOR multe ai incercat în viața ta dar nu ți-a reușit. Ai pupat in stânga si in dreapta si atâta. Si nimeni nu a spus că trebuie înjurati SOROSITII.ASTAI IN VIZIUNEA TA CA ATÂTA TE DUCE CREIERUL !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus