De peste 20 de ani, administrațiile locale care au preluat frâiele municipiului Hunedoara au dorit să scoată fosta cetate de oțel din criza monoindustrializării și să o transforme într-un centru turisitic de excelență. Mai mult, locuitorii orașului vor Hunedoara pe harta lumii, respectiv principala destinație turistică din Transilvania, însă principalele bulevarde ale municipiului și zonele verzi aferente sunt „sufocate” de bălării.

Persoanele care tranzitează municipiul Hunedoara sau care opresc pentru a vizita obiectivele turistice trebuie să admire un oraș devenit parcă, al nimănui. Arhitectura peisagistică lasă de dorit, iar vegetația parcă a scăpat de sub control în cetatea lui Iancu. „Ciudat” este faptul că, pentru întreținerea suprafețelor cu gazon din Hunedoara, primăria alocă firmei Proserv (a familiei deputatei Carmen Hărău) suma de 242,42 lei/mp, preț fără TVA și fără valoarea materialelor.

spatii verzi hunedoara (9)

Conform noilor tarife pentru lucrările de salubrizare stradală, municipiul de pe malul Cernei ar trebui să arate impecabil. Să fi obosit cei care se ocupă de amenajarea spaţiului public și de siguranța cetățenilor sau chiar sunt indiferenți?

Castelul Corvinilor, Mocănița sau echipa de fotbal Corvinul sunt câteva dintre obiectivele turistice vestite în Europa, însă nepăsarea autotorităților față de municipiul Hunedoara sfidează regulile de conviețuire socială și de bună-cuviință.

Un răspuns

  1. sa fim seriosi acei cetateni sunt niste lingai, isi urmaresc doar interesul personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus