Zeci de percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Călăraşi şi în Bucureşti, într-un dosar de contrabandă cu ţigări, 17 persoane urmând să fie duse la audieri.

“În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 22 de percheziţii în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.17 mandate de aducere vor fi puse în executare”, anunţă Poliţia.

Percheziţiile au loc într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa , în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – mai, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă.

Poliţiştii vor pune în aplicare 17 mandate de aducere, audierile urmând să aibă loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus