Anunțul făcut de magistrați.

În dosarul „Moloț vs. ANI” care vizează un posibil conflict de interese depistat de Agenția Națională de Integritate, Curtea de Apel Timișoara se va pronunța pe data de 31 mai. 

Pe 11 septembrie 2013, Agenția Națională de Integritate a stabilit că Mircea Moloț a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, „în calitate de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a participat la deliberarea și adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Județean Hunedoara, prin care a fost încheiat un Acord de asociere între Consiliul Județean și Crucea Roșie – Filiala Hunedoara -, unde acesta a deținut calitatea de Președinte în perioada 5 martie 2011 – 26 octombrie 2012. Crucea Roșie – Filiala Hunedoara – a primit de la Consiliul Județean, în baza acordului de asociere, suma totală de 194.500 Lei.”

O lună mai târziu, Mircea Moloț a contestat în instanță raportul întocmit de ANI la Curtea de Apel Alba Iulia. Dosarul a fost strămutat însă la Curtea de Apel Timișoara. Aici, procesul a început pe 18 septembrie 2014 și a fost suspendat în 22 ianuarie 2015 după ce a fost trimis Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru judecarea apelului formulat de Mircea Moloț după ce o cerere de intervenție a fost respinsă. ÎCCJ a respins însă apelul fostului președinte al CJ Hunedoara.

Acesta a fost cel de-al treilea raport al ANI față de Mircea Moloț, după ce anterior, inspectorii de integritate stabiliseră că s-a aflat în incompatibilitate (motiv pentru care și-a pierdut mandatul de președinte în ianuarie 2015 – Dosar „Drumuri și Poduri”) și conflict de interese administrative (Dosar „Bani pentru Episcopia Devei și Hunedoarei” – contestat la Curtea de Apel Alba Iulia).

3 răspunsuri

 1. Dar ilegalitatile facute de Apa Prod S A,la care Consiliul Judetean Hunedoara,a carui presedinte a fost Mircea Moloț ,are pachet majoritar de actiuni,nu sunt anchetate de DNA?
  De exemplu sa se ancheteze de ce nu s-au incheiat Contracte individuale,intre proprietarii de apartamente si Apa prod S A,dupa ce s-au realizat traseele individuale de alimentare cu apa.
  S-au incheiat Conventii,ceea ce este o mare inselatorie!
  Dupa nenumarate plangeri penale facute in acest sens,nimc nu s-a facut,toti procurorii n-au facut altceva decat sa musamalizeze,inclusiv Protectia Consumatorului! Toti sunt mana-n mana si in judetul Hunedoara este un grup infractional mafiot,inclusiv functionarii din Primaria Hunedoara,Presedintii Asociatiilor de Proprietari,Politie.

 2. Oare chiar nu are cine sa-l trimita unde merita?

 3. niculit_geo@yahoo.com' Ealocin spune:

  Daca nu era mason era agatat macar in legatura cu balastierele ! 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus