Anunțul a fost făcut de către președintele României

Nicolae Ciucă, ministrul interimar al Apărării, a fost desemnat joi de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru.

Ciucă a fost propunerea Partidului Naţional Liberal pentru această funcţie, la consultările avute cu președintele României.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat, joi, negocieri cu ‘„toate forţele responsabile” pentru a forma un Guvern care să poată fi aprobat de Parlament.

„Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăşi situaţia de criză în care ne aflăm, astfel încât cetăţenii să poată să beneficieze de tot ceea ce poate un Guvern în deplinătatea sa să ofere prin deciziile şi acţiunile pe care le întreprinde. În acest sens, vom negocia cu toate forţele responsabile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reuşim să alcătuim Guvernul şi, de asemenea, să negociem cu toate forţele responsabile astfel încât Guvernul propus să poată să fie aprobat în Parlament”, a afirmat Ciucă, la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus