Iubitorii muzicii folk sunt invitați pe data de 26 martie la o întâlnire specială cu Nicu Alifantis. Turneul "40 de ani de muzică - Mozaic", început în decembrie 2013 cuprinde 40 de orașe, printre care se numără și Deva.

Potrivit Europa FM, prin acest turneu, artistul aniversează cei 40 de ani de carieră muzicală.

“De ce Mozaic? Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu și sunt mândru de el.

De ce 40 de concerte? Pentru că anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc necondiționat, cu mult drag, respect, iubire și recunoștință în fața Dumneavoastră, Publicul și vă datorez însăși existența mea artistică.

De ce 40 de orașe? Pentru că îmi doresc să fiu alături de voi, oriunde ați fi, așa cum și voi ați fost alături de mine toți acești 40 de ani”, spune Nicu Alifantis. (sursa: europafm.ro)

Cunoscutul artist va concerta la Deva pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” pe data de 26 martie, începând cu ora 19. Biletele se găsesc la casa de bilete a Centrului Cultural. 

Sursa foto: vivafm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus