Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

„Voi iniția un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care să îi fie acordat titlul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara domnului Nicu Covaci, un adevărat ambasador al României în lume”.

Ședința va avea loc în luna iulie, iar titlul îi va fi conferit lui Nicu Covaci chiar în ziua în care trupa Phoenix va concerta la Hunedoara, adică în data de 22 iulie.

7 răspunsuri

 1. niculit_geo@yahoo.com' Ealocin spune:

  Pentru ce ? 🙁

 2. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

  Ce are dansul cu Hunedoara ? De ce nu Mircea Baniciu ? 🙂 🙂 Diferenta de atitudine !
  Campanie electorala sau ce ? Pai atunci sa-l puna pe Guta ca-i din Vale ! 🙂 🙂

 3. Gusteri securisto-comunisti! Pentru multe, printre care, si acela ca, in melodia “Vino, Tepes!”, compusa pe versuri proprii, graieste: ” BEHAIE POPORUL / IN LOC SA IA TOPORUL / SI-ASTEAPTA SMERIT / SA-L DECLARI FALIT !”, dar si pentru ca-si SPUNE NUMELE SI PARERILE RASPICAT, nu ca voi, LOAZELOR, care va ascundeti!
  Nicu COVACI ARE PESTE 180 de compozitii, in limba romana si cea engleza, inregistrate la UCMR, Ioji KAPPL are 5, iar Mircea BANICIU, ramasu in regimul ceausist-comunist, are …1, Andrii Popa! Mars, la biblioteca, de va informati/cultivati, desi, SIGUR, pentru voi, este prea tarziu!

 4. mariabadila1956@yahoo.com' Badila Maria spune:

  Imi place raspunsul lui Marcel Mititelu !

 5. mititelu a rămas tot oportunist

 6. vai de noi.cu pseudo intelectuali ca Mititelu,
  și veșnic procesoman,suntel pierduti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus