La Deva sunt alegeri parțiale pentru un mandat ce va ține din noiembrie 2017 până în iunie 2020. Sunt 9 candidați. Normal, toată lumea promite. Nimic nou sub soare! Așa e în fiecare campanie electorală.

Susținătorii candidaților se înjură pe unde apucă, dar mai ales în online. Nimic nou sub soare! Unde să-și consume energia? Susținătorii candidaților și-au făcut mulțime de conturi false. Nimic nou sub soare! Pe vremea comuniștilor colaboratorii Securității primeau nume false când semnau angajamentul și începeau să „toarne”. Nimic nou sub soare!

Ciopor de susținători de la București ai candidaților vin în zonă. Nimic nou sub soare! Unde să se ducă? Deva e singurul oraș din România în care au loc alegeri pentru postul de primar. Celelalte 16 localități unde oamenii se vor prezenta la urne sunt 16 comune. Dacă ați fi ministru sau președinte de partid, unde v-ați duce? În comuna X din Constanța ce are 2.000 de locuitori sau la Deva, unde sunt câteva mii?

Nimic nou sub soare!

Un răspuns

  1. oare de ce un medic care are asigurat un venit de peste 15.ooo ron lunar…renunta la ei ptr un salariu de primar care …cred e muult mai mic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus