Președintele CJ Hunedoara le reproșează funcționarilor din cadrul Spitalului de Urgență întârzierea demarării proiectului de reabilitare a secției de Pediatrie.

Vineri dimineață, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a convocat o întâlnire cu presa la care au fost invitați să participe reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Deva, Consiliul de Administrație al unității medicale, funcționarii de la compartimentul de achiziții publice, reprezentantul firmei care execută lucrările de reparații capitale și pe cele de reabilitare a secției de Pediatrie și arhitectul proiectului de reparații capitale.

Președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, le-a reproșat funcționarilor de la SJU Deva că au întârziat cu o săptămână demararea lucrărilor de reabilitare a secției de Pediatrie.

„Sunteți cei care ați amânat începutul reparațiilor la Pediatrie cu o săptămână! Clica din acest spital se va sparge! Dacă nu reușesc eu, va reuși cel care vine după mine. Noi am alocat banii în ședință de urgență, iar dumneavoastră, în loc să procedați cum am procedat noi, ați amânat o săptămână. Ați preferat să puneți pe site, să lungiți, în 5 zile nu s-a înscris nimeni. Într-o săptămână era reparat acoperișul. Sunt oameni care pun numai piedici!”, a declarat Laurențiu Nistor, care a adăugat că i s-a transmis că dacă va demara lucrările de la secția de Pediatrie i se va face dosar penal. „Când știu că e legal, nu mi-e frică. Să ne fie frică de DNA când furăm, nu când facem ceva bun”, a mai spus Președintele CJ Hunedoara.

Reprezentanții CJ Hunedoara le-au transmis tuturor funcționarilor din cadrul Spitalului, al instituțiilor subordonate, dar și celor din cadrul Consiliului Județean că, în curând activitatea acestora va fi verificată. „Testările vor fi valabile în tot ce înseamnă personal din Consiliul Județean sau subordonat. Toți vor trece prin sistemul de audit al competențelor”, a declarat vicepreședintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora.

3 răspunsuri

 1. HA! HA! HA!
  Clica din Spital este coordonata de DEMETER si cuprinde foarte multi angajati care sunt ori datori lui DEMETER, ori sunt santajabili si el (DEMETER), ii foloseste pe post de “scut de protectie” sau de “cozi de topor”.
  Deci, d-le Presedinte, d-lor de la conducerea CJ, daca intelegeti ca a sparge CLICA trebuie sa renuntati sa-l mai sprijiniti pe DEMETER si in mod obiectiv sa analizati situatia Spitalului si nu pe criterii de servilism politic sau de alta natura, atunci, DA, o sa reusiti sa indreptati cat de cat lucrurile.
  Altfel, totuil ramane la nivel declarativ…..!
  De ani de zile, s-a gasit “cineva” sa intervina in favoarea lui DEMETER si sa blocheze actiunile de sanctionare care il vizau pe buna dreptate, toti din jurul lui au fost sanctionati, indepartati, pusi la zid, lui DEMETER nu i s-a intamplat nimic???!!!!
  Felul in care a ales sa se inconjoare doar de personaje obediente, lipsite de profesionalism si onestitate, gata sa execute orbeste toate indicatiile lui idioate si aberante, caracterizeaza tipul de individ care nu are ce cauta intr-o astfel de pozitie, dar care din pacate se regaseste foarte des la toate nivelele societatii romanesti.
  Daca analizati doar atitudinea si declaratiile lui belicoase, gen ” nu stiu, nu am fost la conducere cand s-a intamplat, nu am fost informat, altii au decis, etc., ” va dati seama ca omul are o “PROBLEMA” sau chiar mai multe.

 2. morocornel24@yahoo.com' Moroșanu Cornel spune:

  Măi nene , crezi că Deva-i Șoimuș ? Ai alocat un buget pentru pediatrie pe baza unei liste de cantități întocmită de cel ce urma să câștige execuția și proiectarea ( Valnel ) , fără să vezi ce scrie în avizul direcției de cultură . Vrei să faci reparații capitale la etajul 2 și la mansardă , dar cultura ți-a aprobat doar să schimbi țiglele sparte sau lipsă , Ați cerut autorizație de construcție pentru intervenții de primă necesitate și punere în siguranță , dar n-ați citit legea care spune clar că o astfel de autorizație permite doar execuția unor lucrări care să înlăture pericolul de prăbușire al unei construcții , adică mai pui o proptă pe ici colo până faci un proiect și obții o autorizație de construcție cu toate avizele necesare. Nene , nimeni nu se opune reabilitării pediatriei , dar dacă se face legal , ori matale vrei doar campanie electorală pe bani publici. Și încă nu ai înțeles că DNA are treabă doar cu cei care încalcă legea ? A face ceva fără să respecți legea , forțând diverși funcționari să semneze diverse acte doar casă-ți acopere cu hârtii dorințele electorale , tot trafic de influență se cheamă și tot la DNA ajunge , mai devreme sau mai târziu.

 3. De ce ii cereti primului secretar sa respecte legea.Ce e aia lege daca el vrea.Un prim secretar stie tot si isi permite orice.Cine ti-a oprit tovarasul sa faca ce trebuie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus